Sail today bestellingsformulier met iDEAL betaling

Website:
www.sail-today.nl

Werkzaamheden:
,

Sail today was op zoek naar een flexibele mogelijkheid om zelf inschrijf-formulieren te maken waarbij per bank met iDEAL betaald kan worden.

MijnPress heeft dit in GravityForms met Pronamic en Mollie als bankbetalingsmogelijkheid opgeleverd. De formulieren hebben berekeningen om bijvoorbeeld korting door te berekenen aan de hand van het aantal inschrijvers.


Maskeradekleding.nl Stel een vraag over product

Website:
https://maskeradekleding.nl

Werkzaamheden:

In opdracht van:
MediaTopia

Maskeradekleding.nl zocht een stel een vraag optie voor haar WooCommerce webshop. Wij hebben dit in een overlay modal gemaakt samen met het flexibele GravityForms. De klant krijgt een keurig bericht in de mail met daarin de gestelde vraag.


Pathmedia berichten sync tussen meerdere WordPress sites

Website:
pathmedia.nl

Werkzaamheden:
,

Voor Pathmedia hebben wij het mogelijk gemaakt voor hun schrijvers dat er een centrale plek is waar al hun blogberichten in te zien zijn. Middels synchronisatie worden de berichten (na goedkeuring van de eindredactie) volautomatisch doorgezet naar de betreffende site.

Ook hebben we de WordPress gebruikerbase synchroniseerbaar gemaakt en gezorgd dat bestaande berichten behouden bleven.


Autoservice Uithoorn autozoekmachine

Website:
autoserviceuithoorn.nl

Werkzaamheden:
,

In opdracht van:
Scullie

Door Scullie werden wij benaderd voor het inladen van een XML feed met autogegevens. Dit moest als maatwerk in een WordPress site gezet worden. Wij hebben een rechtoe-rechtaan template systeem gebruikt dat met een simpele WordPress shortcode ingelezen kan worden. De auto's zijn op alle kenmerken filterbaar en doorzoekbaar. Scullie heeft het grafische werk en de plaatsing van elementen verzorgd.


The healthy store

Website:
healthystore.be

Werkzaamheden:
,

In opdracht van:
The Marketing Factory

Voor the Marketing Factory hebben wij de WooCommerce shop achter een persoonlijke code gezet. De code beschermt de webshop en producten.


Kruikeduikers Groups integratie in GravityForms

Website:
www.kruikeduikers.nl

Werkzaamheden:

In opdracht van:
Bronwassser Websites

De Duikvereniging “De Kruikeduikers” Tilburg had reeds gekozen voor de plugin "Groups" en had al groepen aangemaakt. De vraag die we via Karin binnenkregen was : "Is het mogelijk om GravityForms te combineren met Groups, zodat ingelogde leden naar bepaalde groepen kunnen mailen?"

Natuurlijk kan dat 🙂 MijnPress is niet voor niets te bereiken onder www.gravityformsexpert.nl


Stichting Webwinkelkeur

Website:
https://www.webwinkelkeur.nl

Werkzaamheden:

Voor Stichting Webwinkelkeur hebben we een maatwerk zoekfunctie gemaakt om snel te kunnen zoeken in de bestaande aangesloten webshops. De zoekfunctie werkt zonder het herladen van de pagina en is zeer gemakkelijk te gebruiken. Te bewonderen op https://www.webwinkelkeur.nl/ consument/webwinkel-zoeken/.
Ook hebben we een referentielijst gemaakt die makkelijk te beheren is door de stichting.


Jostiband 50 jaar

Website:
jostiband50.nl

Werkzaamheden:
,

In opdracht van:
Sector 8

Onze partner sector 8 had behoefte aan wat extra WordPress expert-handjes. Wij hebben de thema site van de Jostiband voorzien van enkele aanpassingen voor een nog beter overzicht van de donaties. Ook hebben we de ignitiondeck plugin voorzien van een export mogelijkheid. Hiermee is het voor de organisatie te zien welke donateurs onder (bijvoorbeeld) de helden-categorie vallen.


Alles in 1 pakket vergelijken

Website:
www.alles-in-1-pakket-vergelijken.nl

Werkzaamheden:
, , ,

Voor alles in 1 pakket vergelijken hebben we de site nagelopen en W3 Total Cache optimaal ingezet in combinatie met een warm-cache plugin. Hierdoor laadt de site sneller dan ooit.


Zweef.nl

Website:
www.zweef.nl

Werkzaamheden:
, ,

Zweefvliegclub Den Helder had te kampen met een omslachtige manier van werken om blokken met informatie over de komende vlucht-dag te publiceren. MijnPress heeft het bestaande systeem op maat aangepast en voorzien van de nodige handige mogelijkheden om misbruik tegen te gaan.


Verhuizen van uw website!

Uw site verhuizen zonder problemen?
Doen we graag! Uiteraard inclusief gratis support.

Bekijk de informatie pagina.